Familiefotografie

Met je eigen gezin op de foto of met de hele familie. Er zijn allerlei mogelijkheden voor familiefotografie. Meestal op locatie of in de studio. Op aanvraag maak ik ook bij jou thuis een gezinsfoto.

Vaak is de familiefotoshoot een cadeau voor moederdag, vaderdag, kerst of de verjaardag van opa of oma. Alle (klein)kinderen op de foto is een geliefd onderwerp. Maar… dat hoeft natuurlijk niet. Ook voor een leuke familiefoto voor aan de muur kun je bij mij terecht.

Heb je vragen of specifieke wensen? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden voor een familiefotoshoot.


Familiefotografie

Prijs is € 149,- (2 tot 6  personen) | € 169,- (7 tot 20 personen).

Dit is inclusief:

  • Familiefotoshoot
  • Nabewerking
  • De digitale bestanden van 3 foto’s naar keuze

Exclusief:

  • Reiskosten 19 cent per km
  • Parkeerkosten

Wil je meer foto’s? Het is mogelijk afdrukken te bestellen (vanaf 10 x 15 cm € 3,99). De prijs voor een extra set van 5 digitale bestanden is € 49,-. 

Regio:

Zuid Holland, Den Haag, Zoetermeer, Rijswijk, Delft, Pijnacker, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Lansingerland, 3b-hoek, 3B hoek, Delfgauw, Den Hoorn, Voorburg, Leidschendam, Leidschenveen, Ypenburg, Wateringse veld, Scheveningen, Kijkduin, Voorschoten, Bodegraven, Schipluiden, Benthuizen, Hazerswoude, Zoeterwoude, Stompwijk, Kwintsheul, Wassenaar, Poeldijk, Monster, Honselersdijk, Naaldwijk, s’ Gravenzande, Maasdijk, Maasland, Maassluis, Monster, Zevenhuizen, Waddinxveen, Moerkapelle, Boskoop, Zwammerdam, Bodegraven, Westland, Schiedam, Capelle aan de IJssel, Wateringen