Over mij

 

cindy mulder

 

Fotograferen en kinderen zijn mijn passie. Al van jongs af aan paste ik op de buurkinderen. Vanaf mijn 18e ben ik peuter- en kleutergymles in Zoetermeer gaan geven en liep ik regelmatig met mijn eerste camera in de hand.

In eerste instantie fotografeerde ik vooral tijdens vakanties. Later ook in het ‘dagelijks leven’. Ondertussen de opleiding Communicatie Creatief in Rotterdam afgerond en een aantal jaar als communicatiemedewerkster gewerkt.

Maar… in 2005 bleven de kinderen ‘trekken’. Ik volgde in Den Haag het eerste jaar van de tweejarige HBO-opleiding: PABO. De opleiding tot lerares basisonderwijs. Ik merkte al snel dat ik het veel leuker vind om persoonlijk contact te hebben met de kinderen. De groepen waren voor mij te groot.

Inmiddels volgde ik al verschillende fotografiecursussen. Tot ik het zo leuk vond dat ik startte met de Fotovakschool in Rotterdam. In juni 2011 de opleiding afgerond met als specialisatie Kinderfotografie. En hier kwamen mijn 2 passies samen: fotograferen en kinderen!

In de tussentijd ben ik moeder geworden, dus ook thuis heb ik de camera vaak in de hand.

Fotograferen is voor mij een feestje. Of het nu baby’s, kinderen of volwassenen zijn: fotograferen is genieten!